Ristorante Da Simone

Dineren op Italiaanse wijze, in het centrum van Weert!

Agenda


29 juni 2018


23 maart 2018

13 oktober 2017

Sagra del Tartufo-Truffelavond 
Op vrijdag 13 oktober organiseert Da Simone weer een ‘Sagra del Tartufo’. Op speciale truffelavond kunt u (kleine) truffelgerechtjes bestellen van een speciaal voor deze avond samengestelde menukaart. Op de kaart vindt u bijvoorbeeld spaghetti met verse truffel, gebakken eieren met verse truffel, maar ook een aantal kleine vlees– en visgerechtjes met truffel.
Natuurlijk kunt u deze gerechtjes combineren met bijpassende wijnen. Reserveren is voor deze avond gewenst.
  

28 april 2017
Serata Napoletana
Tijdens deze Napolitaanse avond kunt u gerechtjes bestellen van een speciale menukaart van kleine gerechtjes, allemaal afkomstig uit Napels. Reserveren is gewenst.

 17 maart
Serata Toscana

Op vrijdag 17 maart organiseert Da Simone een Serata Toscana. Tijdens deze avond kunt u genieten van de heerlijke smaken van Toscane. U kunt gerechten kiezen van de speciale Toscaanse menukaart en deze combineren met de prachtige wijnen uit deze streek. Reserveren? Bel naar 0495-452507 of vul het reserveringsformulier in op de site
http://www.dasimone.nl/Reserveringsformulier/

 


Carnaval

Tijdens Carnaval is Da Simone gewoon geopend van zaterdag t/m dinsdag. Zoals elk jaar serveren wij tijdens carnaval, naast de gerechten van de gewone kaart ook heerlijke pizza’s.

 


14 Februari
Geniet op Valentijnsdag van een heerlijk 5 gangenmenu voor €29,75. U vindt het menu in onze nieuwsbrief!
23 September-Weertkermis

Tijdens Weertkermis is Da Simone ook geopend op zondag en maandag en tijdens de gehele kermis kunt u, naast de gewone menukaart, ook pizza's bestellen!


In april bestaat Da Simone 10 jaar, in deze maand zullen er diverse speciale avonden, menu's en acties zijn. Hou de website en Facebook in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief!


In de maand maart heeft Da Simone elke week een weekmenu, bestaande uit 4 gangen, voor €25,00 per persoon. Het menu vind je op de home-pagina!


Valentijnsdag
Op zondag 14 februari, 'Valentijnsdag', is Da Simone ook geopend, naast de gerechten op de gewone menukaart serveert Da Simone op deze avond ook een speciaal 'Menu Di San Valentino'. Dit menu, bestaande uit 4 gangen, kost € 27,50 per persoon. Het menu kunt u hier bekijken.
Da Simone is na Valentijnsdag gesloten van 15 t/m 17 februari!


Carnaval
Tijdens Carnaval is Da Simone ook geopend op zondag en maandag en Da Simone serveert van vrijdag 5 t/m donderdag 11 februari ook pizza's.

8 januari

Tot en met 4 februari serveert Da Simone, naast de gewone menukaart een speciaal 5 gangenmenu voor € 29,50 per persoon. (meer info zie nieuwsbrief)

2 januariDa Simone is gesloten op 24, 25, 26, 31 december en 1 januari.
Op zondag 27 en maandag 28 december is Da Simone extra geopend vanaf 17uur.