Menukaart

Druk op de foto van Sophia Loren om de menukaart te bekijken. De dessertkaart wisselt regelmatig, daarom staat deze niet op de website. 
De gerechten op deze menukaart worden alleen in het restaurant geserveerd. Bij het afhalen, tijdens de sluiting vanwege corona is het niet mogelijk gerechten van deze kaart te bestellen. U kunt dan alleen gerechten van de speciale afhaalkaart bestellen.

Omdat de menukaart regelmatig wisselt kan het zijn dat enkele gerechten op de site niet overeenkomen met de menukaart in het restaurant, onze excuses hiervoor.


Indien u met een groep wil dineren, stellen wij graag met u een menu samen. Hiervoor kunt u het contactformulier op deze site invullen of u kunt telefonisch contact met ons opnemen.


 hier Wanneer u op onderstaande foto druk kunt u de menukaart bekijken. 
De menukaart wisselt regelmatig en wij doen onze uiterste best de menukaart zo actueel mogelijk te houden.
Naast de gewone kaart heeft Da Simone regelmatig wisselende gerechten op de krijtborden en regelmatig wisselende menu's. 
Voor de kleine gasten heeft Da Simone een speciale uitgebreide kinderkaart samengesteld. Ook deze kaart bestaat uit echte Italiaanse gerechten!
Voor gasten met allergieën kunnen de gerechten natuurlijk aangepast worden, wel raden wij u dan aan vooraf te reserveren. 

Klik op de foto om de menukaart te bekijken!